Prima întâlnire a publicului român cu Amedeo Minghi se amână pentru primăvara anului viitor, din cauza unor probleme tehnice. Astfel, organizatorii au anunţat că spectacolul artistului de pe 18 noiembrie 2016 a fost reprogramat pentru 4 aprilie 2017. Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, iar biletele achiziţionate până în prezent îşi păstrează valabilitatea pentru noua dată.

Organizatorii îşi cer scuze tuturor fanilor pentru disconfortul creat din cauza acestei schimbări de ultimă oră. În acelaşi timp, îi încurajează în continuare pe spectatori să participe la evenimentul din 2017, deoarece vor exista şi mai multe surprize pregătite chiar de Amedeo Minghi.

Profitând de această amânare, muzicianul de origine italiană are în plan să realizeze un show cu şi mai multe elemente artistice. Mighi îşi va adăuga câteva piese noi în playlist-ul său şi va lucra la mai multe colaborări de excepţie cu artişti de renume din România.

Născut la Roma, Amedeo Minghi a debutat în 1966, la vârsta de 19 ani, cu piesa „Alla Fine”. În cei 50 de ani de activitate, aristul are la activ: peste 30 de albume, 20 de hit-uri, cinci DVD-uri și 11 coloane sonore, nouă pentru filme de ficțiune şi două pentru drame.

Debutul său discografic a avut loc în 1974 cu albumul său eponim. Au urmat alte numeroase producţii, care au cucerit publicul prin romantism şi originalitate. „Minghi”, „Serenata”, „Come Due Soli in Cielo”, „Edera” sunt câteva dintre albumele de succes ale sale, în timp ce „Ricordi del Cuore”, „Io non ti lascero mai”,  „Cantare d’ Amore”,  „La Vita Mia” se numără printre cele mai de succes piese ale artistului.

De-a lungul carierei sale, Minghi a reuşit să se facă remarcat şi ca interpret, dar şi ca producător muzical. Mai mult, a compus melodii de succes pentru numeroşi artişti de renume precum Andrea Bocelli, Mietta, Mia Martini şi Marcella Bella. Printre cele mai importante realizări ale sale se numără şi participarea la festivalul de la Sanremo, unde, alături de cântăreaţa italiană Mietta, a ocupat poziţia a treia cu melodia „Vattene Amore”. Una dintre cele mai importante distincţii obţinute de artist este „Ordinul de Merit al Republicii Italiene”.

Bilete Amedeo Minghi la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Amedeo Minghi de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 4 aprilie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria Golden VIP 250 lei
Categoria VIP 200 lei
Categoria 1 160 lei
Categoria 2 120 lei
Categoria 3 80 lei

Concertul Amedeo Minghi de la Bucureşti este un eveniment organizat de Premium Booking.