Sâmbătă, 20 mai 2017, de la ora 20:00, celebrul chitarist de jazz-fusion, Al Di Meola susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Accesul în sală se face începând cu ora 19:00. Posesorii de bilete la categoria VIP (meet & greet) sunt rugaţi să ajungă la 17:45, la poarta 10, pentru a putea fi preluaţi de organizatori în timp util.

Al Di Meola revine în România cu un nou concert dedicat tuturor fanilor români, în care va interpreta atât compziţii noi, cât şi piese care l-au făcut cunoscut, marca „Piazzola & Lennon-McCartney. Cu un stil unic, o combinaţie inedită de sonorităţi jazz şi tonuri fusion cu elemente latino, Al Di Meola este un artist inovator, pionier al muzicii instrumentale, interpretată în variantă modernă.

În cadrul concertului, fanii vor putea asculta multe compoziţii celebre ale chitaristului, printre care şi cele de pe materialul „Eysium” (2015), pe care se află esenţa tuturor albumulor lansate până în prezent.

„Cel mai nou album, „Elysium” (2015), este rezultatul suferinţelor şi bucuriilor mele. Acest nou material nu se aseamănă deloc cu niciunul şi nici nu este în ton cu ce aţi fost obişnuiţi din partea mea”, a declarat Al Di Meola.

Cu o carieră de peste 40 de ani, Al Di Meola este una artist original, care nu are egal nici în stil, nici în interpretare. Până în prezent, artistul a lansat 24 materiale de studio, 5 albume live şi 6 materiale în colaborare cu alţi artişti celebri. Printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale se numără: „Meditarranean Sundance”, „Libertango”, „Race With The Devil In Spanish Highway”, „Land Of The Midnigh Sun” şi „Elegant Gypsy Suit”.

De-a lungul carierei sale, muzicianul a colaborat cu nume mari din industria muzicală, printre care: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke şi Stevie Wonder.

Bilete Al Di Meola la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Al Di Meola: World Sinfonia, eveniment care are loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria de preţ VIP (rând 2, sector A, 29 de locuri) include meet & greet package, prezenţa la soundcheck, întâlnire cu Al Di Meola, poză cu artistul şi CD cu autograf. Toti cei care şi-au achiziţionat bilet la această categorie sunt rugati să ajungă la 17:45 la Sala Palatului, poarta 10, pentru a putea fi preluati de organizatori în timp util.

Copiii vor avea acces gratuit dacă nu au 7 ani împliniţi şi doar dacă prezentă un act doveditor al vârstei copilului, iar pe timpul concertului vor fi ţinuţi în braţe de părinţi. Minorii cu vârsta de 7 ani împliniţi li se va permite accesul doar pe baza unui bilet valid.

Categorie Preţ
Categoria VIP* 629 lei bilete
Categoria I 299 lei SOLD OUT
Categoria II 199 lei  SOLD OUT
Categoria III 159 lei  bilete
Categoria IV 99 lei  bilete
Categoria V 59 lei  bilete

În sala de concert NU va fi permis accesul cu: artificii, orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticlă (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautură, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, băuturi alcoolice, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale cu obiectiv detaşabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Toţi spectatorii sunt rugaţi să păstreze permanent biletele, invitaţiile asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părasi incinta Sălii Palatului, doar dacă îşi achiziţioneaza din nou bilet.

Concertul Al Di Meola de la Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.