Acest eveniment a avut loc in data de 8 Jul 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 8 iulie 2017, de la ora 14:00, la Grădina Botanică din Bucureşti are loc The Fresh in The Garden. Akua Naru, Deliric şi Silent Strike feat. Muse Quartet, Robin and The Backstabbers, Laurel, Boca 45 şi Dimitri’s Bats susţin concerte în cadrul evenimentului.

Program concert The Fresh in The Garden

14:00 – 16:00 – Local DJ
16:00 – 17:00 – Dimitri’s Bats
17:00 – 18:00 – Laurel live
18:00 – 19:30 – Robin and the Backstabbers – acoustic
19:30 – 21:00 – Deliric X Silent Strike feat. Muse Quartet
21:00 – 22:30 – Akua Naru – live
22:30 – 23:30 – Boca 45

LaTanya Olatunji, cunoscută în întreaga lume drept Akua Naru, a reușit în șase ani de carieră să se facă cunoscută drept un model pentru ceea ce femeile pot fi în lumea hip-hop-ului. Originară din New Haven, SUA, și stabilită în Cologne, Germania, Akua Naru se folosește de experiențele personale pentru a aduce propriul său stil de hip hop.

Primul album, „The Journey Aflame”, a cunoscut rapid recunoașterea internațională, cu single-ul „The World Is Listening”. Următorul ei album, ”The Miner’s Canary” (2015), continuă misiunea artistei de a pătrunde în conștiința fanilor săi, combinând genurile jazz, neo soul, blues, R&B cu un mesaj social puternic.

https://www.youtube.com/watch?v=w4Xny43aZDg

De-a lungul carierei sale, Akua Naru a avut numeroase colaborări cu artiști precum Tony Allen, Lords Of The Underground, Patrice, Tete, Wax Tailor și Ahmir “Questlove” Thompson din The Roots, iar în prezent artista călătorește în întreaga lume alături de band-ul său, Digflo, captivând și inspirând fanii săi.

În cadrul aceluiași eveniment va urca pe scenă și proiectul pe care Deliric și Silent Strike îl au cu Muse Quartet. Deliric a pus bazele primei sale formații când avea doar 11 ani, transformând o joacă de copil în versuri ce urmau să fie apreciate pentru sinceritate și transparență. Spre finalul anilor ’90 face parte din echipa ce fondează Facem Records, primul label independent de hip-hop din țară, dar și proiectul C.T.C. (Controlul Tehnic de Calitate), alături de Vlad Dobrescu și DOC. În 2005, lansează, alături de C.T.C. albumul ”Dificultăți Tehnice”, material care a transformat proiectul în una dintre cele mai influente trupe hip-hop din România, iar în 2011 își lansează primul album solo, „Inspecția Tehnică Periodică. Colaborarea cu Silent Strike, compozitor local de muzică electronică și de film, a început încă din 2005, când au colaborat la piesa ”Echilibru”, fiind urmată de Gloanțe Oarbe (în 2009), Demoncrație (2010), Negru (2011), Ambrozie (2011).

Line-up-ul este întregit de trupa Robin and the Backstabbers, o formație locală de rock alternativ. Trupa s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la lansare, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. În 2012, Robin and the Backstabbers lansează primul lor album, „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad”, urmat de „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk”, în 2015, materiale ce le-au adus băieților numeroase premii. Trilogia albumelor va fi în curând completată de ultimul material, ce va purta numele de „Vladivostok”.

Laurel, o tânără artistă londoneză, de doar 22 de ani, va fi prezentă, de asemenea, la The Fresh in The Garden. Cântăreață, compozitoare și producătoare, Laurel și-a lansat primul EP, PARK, la labelul independent Counter Records, parte din Ninja Tune, ce conține single-uri precum ”Life Worth Living” și ”San Francisco”. Artista s-a făcut remarcată o voce cultivată și compoziții livrate cu tandrețe și incredere.

Unul dintre promotorii genului funky breakbeat, Boca 45, combină genurile funk, soul, hip-hop și psych și transformă orice sunet ieșit din turntable-ul său în coloana sonoră a unui dans nebun.

Dimitris Bats este un nou proiect muzical din București ce abordează un gen muzical alternativ cu influențe electro-pop. Primul single urmează să fie lansat în luna mai, iar prima apariție live va fi în cadrul evenimentului „The Fresh in The Garden”.

Bilete The Fresh in The Garden

Biletele pentru The Fresh in The Garden, ce are loc pe 8 iulie 2017, la Grădina Botanică din București pot fi achiziţionate la prețul de 79 lei, din rețelele MyTicket.ro, iaBilet.ro şi BLT.ro.

Fumatul este permis doar în zona delimitată pentru concert din Grădina Botanică.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.