Acest eveniment a avut loc in data de 23 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 23 decembrie 2016, de la ora 21:45, Cristi Minculescu şi IRIS concertează la Berăria H din Bucureşti, în cadrul celei de-a treia ediţii Christmas Rock.

IRIS, una dintre cele mai longevive şi apreciate trupe rock de la noi din ţară, a fost fondată în 1976. Succesul comercial a venit în 1984, o dată cu lansarea primului album „Iris I”. În cei peste 35 de ani de activitate muzicală, trupa a câştigat un loc special în inimile fanilor cu piese precum: „Strada ta”, „Trenul fără naş”,”Cine mă strigă în noapte”, „De vei pleca”, „Să nu crezi nimic”.

De-a lungul carierei, trupa a avut  colaborări cu nume importante din sfera muzicii: Cezar Popescu şi Adrian Despot (Viţa de Vie), Florin Chilian, Nicu Covaci, soprana Felicia Filip şi jazzman-ul Johnny Răducanu.

Bilete Christmas Rock: Cristi Minculescu şi IRIS la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Christmas Rock cu Cristi Minculescu şi IRIS, de pe 23 decembrie 2016 de la Berăria H, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria A (în faţa scenei cu loc la masă) 60 lei
Categoria B (acces general cu loc la masă) 45 lei
Categoria C (părţile laterale cu loc la masă) 35 lei