Chris Norman revine în România la toamnă pentru două concerte alături de bandul său, la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Concertele de la Sala Palatului şi Sala Sporturilor „Horia Demian” sunt programate pentru 13, respectiv 15 octombrie 2013.

Află mai multe despre concertul lui Chris Norman de la Bucureşti!

Bilete Chris Norman

Biletele pentru cele două concerte sunt puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet pentru concertul din Capitală, în funcţie de categorie, este cuprins între 64 lei şi 200 lei. Pentru show-ul de la Cluj-Napoca preţurile biletelor variază între 58 şi 198 lei.

Primele 1.000 de bilete oferite spre vânzare prin reţeaua Eventim pentru concertul de la Sala Palatului din Bucureşti sunt reduse cu 20%.

Bilete Chris Norman – Bucureşti

Categorie bilete Preţ promo*
VIP 200 lei  cumpără bilete
Categoria I 152 lei  cumpără bilete
Categoria II 128 lei  cumpără bilete
Categoria III 96 lei  cumpără bilete
Categoria IV 64 lei  cumpără bilete

*promoţie valabilă pentru primele 1.000 de bilete

Bilete Chris Norman – Cluj-Napoca

Categorie bilete Preţ
Categoria I 198 lei cumpără bilete
Categoria II 179 lei cumpără bilete
Categoria III 157 lei cumpără bilete
Categoria IV 139 lei cumpără bilete
Categoria V 118 lei cumpără bilete
Categoria VI 98 lei cumpără bilete
Categoria VII 89 lei cumpără bilete
Categoria VIII 79 lei cumpără bilete
Categoria IX 58 lei cumpără bilete

Chris Norman a cunoscut succesul ca solist şi chitarist alături de grupul Smokie, un grup de legendă prezent în rândul celor mai populare şi de succes band-uri ale anilor ’70. Stilul muzical al trupei Smokie s-a impus în special prin timbrul vocal deosebit al lui Chris Norman. Melodii memorabile precum „Living Next Door to Alice”, „Lay Back in the Arms of Someone” sau „If You Think How to Love Me” au dominat topurile din toată lumea.

Cariera solo şi-a început-o în 1986 cu hit-ul „Midnight Lady”, una dintre cele mai de succes piese din cariera lui Chris, menţinându-se timp de şase săptămâni pe primul loc în topurile din Germania. „I’ll Meet You at Midnight”, „Don’t Play Your Rock’n’Roll to Me” sau „Some Hearts are Diamonds” sunt alte piese care l-au remarcat pe Chris Norman.

Artistul britanic a susţinut numeroase concerte în România, începând cu prima ediţie a Festivalului Callatis, în 1999 şi continuând cu spectacole în Arad, Bacău, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, Târgu Mureş, Craiova şi bineînţeles la Bucureşti. Cel mai recent concert în ţara noastră a avut loc în Capitală, pe 15 noiembrie 2009, la Sala Palatului.

Trupa Smokie poate fi ascultată live la Bucureşti, pe 2 martie 2013, într-un concert special alături de Alexsander Philarmonic Orchestra, sub bagheta lui Marius Hristescu, la Sala Palatului.