B.U.G. Mafia este una dintre cele mai surprinzătoare confirmări ale B’ESTFEST Summer Camp 2012. Formaţia românească va împărţi scena festivalui de la Tunari pe 6 iulie 2012, cu trupa Garbage, capul de afiş al serii. Organizatorii au anunţat şi ultimele formaţii alese de fani pentru a participa la festival între 6 şi 8 iulie 2012 la B’ESTFEST Park din Tunari.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2012!

B.U.G. Mafia nu a mai susţinut un concert live în aer liber, în Capitală de aproximativ 10 ani. Formaţia autohtonă are un palmares impresionant, fiind una dintre trupele cele mai apreciate şi controversate totodată, din România. B.U.G. Mafiar are peste 20 de ani de carieră, 10 albume de studio şi o influenţă importantă în istoria hip-hop-ului din ţară. La B’ESTFEST 2012, publicul va avea ocazia să asculte cele mai renumite piese B.U.G. Mafia, dar şi piese de pe cel mai recent album, „Înapoi în viitor„, lansat anul trecut.

Lista de formaţii autohtone a festivalului de la Tunari se încheie cu trupele Grimus, Antarctica, Dekadens,Yuffa&HardcoreNotSoCommonDJPopa SapkaLoungerie IISnow&AmonDJ Undoo& Jay,  Monarchy şi Bass Turbat. Aceste formaţii au fost selectate în urma campaniei “Votează-ţi artistul” desfăşurate pe pagina oficială de Facebook a B’ESTFEST 2012. Alături de aceste nume, vor mai concerta şi Şuie Paparude, Ţapinarii, Bucovina şi mulţi alţii. În plus, pe lista artiştilor străini se adaugă şi numele Point Blank, o trupă de new metal din Macedonia.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST 2012

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 pot fi cumpărate din librăriile Diverta şi pe www.myticket.ro la preţul de 125 lei pentru o zi sau 265 lei pentru întreg festivalul şi 15 lei pentru camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului dacă vin în „gaşcă” de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult.

Festivalul B’ESTFEST 2012 se va desfăşura în B’ESTFEST Park, lângă Bucureşti, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în perioada 6-8 iulie. Printre artiştii ce vor fi prezenţi pe scenele festivalului se numără: Röyksopp, Pulp, Caro Emerald, Modestep, Andy C, Milow, Dope D.O.D., Obituary, Meshuggah şi mulţi alţii.

Foto: www.bugmafiaoficial.ro