Acest eveniment a avut loc in data de 4 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 2-4 septembrie 2016, are loc prima ediţie Bucharest Craft Beer Festival la Verde Stop. Les Elephants Bizarres, Grimus, Nişte Băieţi, Pinholes, Jurjak vor susţine în concerte în cadrul evenimentului, dedicat tuturor iubitorilor de bere.

Festivalul promovează berea în combinaţie cu muzica românească, punând accent pe diversitatea care se găseşte în cele două elemente. Gusturile aparte şi diferitele interpretări vor alcătui cele 3 zile de festival.

Program concerte Bucharest Craft Beer Festival

Vineri, 2 septembrie 2016 – 17:00 – 23:00

21:00 – 21:45 – Nişte Băieţi

Sambata, 3 septembrie 2016 – 12:00 – 23:00

19:30 – 20:15 – Pinholes
20:45 – 21:45 – Les Elephants Bizarres

Duminica, 4 septembrie 2016 – 12:00 – 23:00,

19:30 – 20:15 – Jurjak
20:45 – 21:45 – Grimus

Recunoscut ca un proiect care propune transpunerea pieselor nemuritoare, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere, Nişte Băieţi vin să concerteze în prima zi de festival.

Sâmbătă, spectacolul va fi deschis de tânăra trupă de rock alternativ şi post-rock, Pinholes. Apoi, formaţia Les Elephants Bizarres va urca pe scena festivalului pentru a-şi prezenta stilul ei inconfundabil: combinaţia dintre indie şi electro synthpop.

Show-ul de duminică va începe cu Jurjak care îşi va lansa un nou single în cadrul evenimentului. Formaţia Grimus încheie cele trei zile de festival cu un spectacol în forţă de rock alternativ.

Bucharest Craft Beer Festival îşi propune să demonstreze că producția de bere poate fi o adevărată artă şi că berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretențioase gusturi. Festivalul pregăteşte peste 50 de sortimente de bere, trei tipuri de cidru şi delicatese gătite la un grătar gigant.

Deuchars, Sikaru şi Zaganu sunt câteva dintre băuturile care face parte din lineup-ul de bere prezentat la Bucharest Craft Beer Festival. De asemenea, evenimentul prezintă şi o ofertă culinară, care cuprinde şi: mâncare mexicană, burgeri gourmet la barbeque texan şi pizza.

Totodată, evenimentul va găzdui târguri de viniluri, expoziţii de motociclete şi biciclete custom made.

Bilete Bucharest Craft Beer Festival 2016

Biletele pentru prima ediţie Bucharest Craft Beer Festival, care va avea loc în weekendul 2-4 septembrie 2016, la Verde Stop, pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Categorie Preţ Ealy Bird Preţ Normal
Abonament 29 lei 39 lei
Bilet 1 zi - 15 lei

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Bucharest Craft Beer Festival NU asigură locuri de parcare, organizatorii roagă publicul să folosească mijloacele de transport în comun. Este permis accesul cu animale de companie, în măsura în care acestea nu deranjează alţi participanţi la festival.

Bucharest Craft Beer Festival este un eveniment organizat cu sprijinul Mixtopia.ro şi LIVEPRO.