Evgeni Plushenko va avea alături la Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti câţiva dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi patinatori ai lumii. Astfel, campionului olimpic va împărţi gheaţa galei aniversare Kings on Ice cu Brian Joubert, Irina Slutskaya şi Johnny Weir.

RECENZIE: Kings on Ice 2012, un spectacol uimitor oferit de Regii Gheţii la Bucureşti

Brian Joubert revine la Bucureşti după debutul fulminant din cadrul show-ului de anul trecut. La 28 de ani, Brian se poate lăuda cu o carieră mai mult decât impresionantă. Campionul naţional al Franţei de şapte ori (din care şase victorii au fost consecutive) a debutat la seniori la începutul anilor 2000, iar în câţiva ani reuşeşte să devină unul dintre cei mai apreciaţi patinatori ai lumii. „Regele francez” al patinajului artistic are în total şase medalii mondiale şi zece europene şi este considerat unul dintre cei mai carismatici patinatori ai generaţiei sale.

Irina Slutskaya ajunge pentru prima oară la Bucureşti pentru show-ul organizat de Amphitrion. Cea considerată cea mai importantă reprezentată a patinajului individual feminin al Rusiei a debutat la seniori la 16 ani cu o victorie la Campionatele Europene de la Sofia. De atunci ea a reuşit să adune peste 40 de medalii de aur, 21 de argint şi 18 de bronz la competiţii olimpice, mondiale, europene şi naţionale. Recunoscută pentru stilul foarte atletic, dar în acelaşi timp fermecător ea a reuşit să îşi lase amprenta în istoria patinajului cu o figură proprie, dubla piruetă Biellmann cu schimbare de picior, pe care a inventat-o.

Tot la debut în cadrul show-ului Kings On Ice se află şi americanul Johnny Weir. Cu un stil ieşit din tipare Johnny Weir câştiga în 2001 Campionatele Mondiale de Juniori. De acolo până la participări la Olimpiade şi medalii mondiale şi naţionale nu a mai fost mult. În 2010, Skating Magazine îl numeşte pe multiplul medaliat al cunoscutelor competiţii Grand Prix ca fiind „patinatorul anului”. Personalitatea sa plină de strălucire reiese atât din programele sale de patinaj cât şi din implicarea în lumea modei.

Bilete Kings On Ice 2013

Biletele pentru show-ul Kings On Ice 2013 se găsesc online pe www.myticket.ro sau în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului la următoarele preţuri:

Categorie Preţ 
Categoria I 100 lei
Categoria II 150 lei
Categoria III 200 lei
Categoria IV 250 lei
Categoria V 350 lei
Categoria VI 400 lei

De la cea de-a cincea ediţie a Kings On Ice nu vor putea lipsi Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, cei doi artişti ce au transformat această serie de spectacole într-o frumoasă tradiţie. După patru ediţii desfăşurate cu casa închisă, Kings On Ice promite a fi în 2013 un spectacol plin de surprize.