Muzica reggae revine pe scena ei dedicată, Blazing Vibez, de la B’ESTFEST Summer Camp ce va avea loc în perioada 5 – 7 iulie pe izlazul comunei Tunari. În acest an responsabili de scena Blazing Vibez vor fi: DJ Undoo, Colentina Soundsystem, Blazing Vibez Soundsystem, Chesarion, DJ Oldskull, Sara Alexander, Lady Raizah, King Julien, Ras T şi Phlo da Shaolin.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp!

Considerat a fi cel mai apreciat concept de party reggae din ţară, Blazing Vibez va aduce la B’ESTFEST multitudinea de stiluri ale muzicii reggae: roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rock steady, rub-a-dub şi jungle.

DJ Undoo este unul dintre cei mai apreciaţi producători şi DJ de reggae şi hip hop din România, devenind de-a lungul timpului cunoscut atât de pe scenele underground ale genului cât şi în mainstream. Alături de Zodiak, DJ Undoo a creat un proiect special, Colentina Soundsystem ce va da „culoare” petrecerilor de la B’ESTFEST.

Chesarion este membru fondator al fondator Jah Army şi una dintre cele mai constante prezenţe pe scena reggae din România. Artistul reuşeşte să îşi captiveze fanii cu sound-ul unic ce include stiluri de reggae nepromovate la noi.

DJ Oldskull este DJ-ul oficial al artiştilor Maximilian şi Tranda, iar pe lângă ei, Oldskull a mai colaborat şi cu Grasu XXL, Guess Who, Junky, Spike, Agresiv sau Skizzo Skillz. Set-urile lui King Julien cuprind o varietate de stiluri muzicale, de la roots până la early dancehall şi rub-a-dub, condimentând party-urile reggae bucureştene.

Programul scenei Blazing Vibez va mai include artişti ca: Sara AlexanderLady RaizahRas T şi Phlo da Shaolin, toţi cunoscuţi iubitorilor de reggae din toată ţara. În plus, pe parcursul celor trei zile de festival Blazing Vibez Soundsystem va încânta petrecăreţii cu beat-urile lor venite parcă de pe plajele însorite din Jamaica.

Line-up-ul Bestfest Summer Camp este compus până în acest moment din: Nas, Chase & Status (Live), Nneka, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker, BiohazardTexas şi Friction.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.