Biletele Early Bird pentru concertul The Hollywood Vampires, cu Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry, de la Romexpo din Bucureşti, de pe 6 iunie 2016, au fost suplimentate. Contingentul biletelor la Diamond Circle, Golden Circle şi Normal Circle care aveau preţ promoţional a fost epuizat extrem de repede.

Organizatorii oferă o ultimă şansă celor care nu au apucat să-şi cumpere bilete la preţ redus. Astfel, perioada în care se mai pot achiziţiona bilete Early Bird, la categoriile Golden Circle şi Normal Circle, se prelungeşte pâna pe 6 aprilie 2016, ora 18:00. După expirarea acestei promoţii, biletele vor fi disponibile la preţ întreg.

Pentru biletele de la categoria Diamond Circle nu s-a mai putut aplica prelungirea promoţiei EarlyBird, deoarece locurile la această categorie sunt în număr limitat.

Bilete The Hollywood Vampires la Bucureşti

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires, de pe 6 iunie 2016 de la Romexpo din Bucureşti, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ Early Bird Preţ întreg
Diamond Circle - 459 lei cumpără bilete
Golden Circle 249 lei 279 lei cumpără bilete
Normal Circle 149 lei 169 lei cumpără bilete

Super-grupul The Hollywood Vampires vin în premieră în România. Johnny Depp, titanul marilor ecrane îşi uneşte forţele cu zeii rockului, Alice Cooper, Joe Perry şi alte nume care au scris istorie într-un concert live de excepţie.

Concertul The Hollywood Vampires de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.