Sven Väth - Concerte Sven Väth - iConcert.ro

Home » Sven Väth

Sven Väth

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Sven Väth

The Mission Dance Weekend 07

În weekendul 29 aprilie – 1 mai 2016, The Mission ne invită la The Mission Dance Weekend 07, pe plaja Mamaia Nord, pentru 3 nopţi albe şi înstelate şi 3 zile însorite, fără oprire. Line-up-ul îi include pe: Sven Vath, Luciano, Sasha, Guy Gerber, Magda, Art Department, Dennis Ferrer şi... 
29 Apr - 1 May 2016     ,

Concertele lunii aprilie 2016 în România

Muzică pop, rock, clasică, populară – în luna aprilie 2016, organizatorii de evenimente din Bucureşti şi din ţară au pregătit concerte pentru toate gusturile. Artişti pe care îi vedem constant pe scenele de concerte din România revin în faţa publicului, în luna aprilie, pentru a... 

The Mission – 15 years – Sven Väth & Luciano la Sala Polivalentă din Bucureşti

Sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 22:00, The Mission aniversează 15 ani de evenimente, alături de Sven Väth şi Luciano, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Line up-ul va fi completat de către Rosario Internullo, Negru şi Victor Stancov.  

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

The Mission 13 Years Anniversary la Sala Polivalentă din Bucureşti

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, începând cu ora 22:00, la Sala Polivalentă din Bucureşti va avea loc petrecerea specială, The Mission 13 Years Anniversary. Line up-ul este format din Sven Väth, Seth Troxler, Solomun şi Negru.  

The Mission sărbătoreşte 13 ani alături de Sven Vath, Seth Troxler şi Solomun

Se anunţă o toamnă frumoasă pentru iubitorii de muzică electronică, cu cel puţin un show în fiecare lună care să ne motiveze să dansăm până dimineaţă. Dacă în mai puţin de 10 zile ne vedem la New World Punx cu Ferry Corsten şi Markus Schulz, iată că pentru octombrie avem o nouă... 

POZE: Parov Stelar Band, Chicane şi Sven Väth la The Mission Dance Weekend 2012

The Mission Dance Weekend 2012 a început în forţă pe 3 august pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. Parov Stelar Band, Chicane şi Sven Väth au ţinut miile de fani de pe plajă în priză până în zori cu ritmurile lor electronice şi pline de energie.  

RECENZIE: Prima zi de The Mission Dance Weekend 2012 cu Parov Stelar Band, Chicane şi Sven Väth (POZE)

Prima zi a evenimentului The Mission Dance Weekend de anul acesta a adus pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari vibe-ul energic al petrecerilor de club şi nume reprezentative ale muzicii electronice: Parov Stelar Band, Chicane, Sven Väth, Şuie Paparude şi Gojira.  

Concertele lunii august 2012


Volumul nu scade în boxele festivalurilor şi cluburilor nici în luna august, iar petrecerile se vor ţine lanţ în toată ţara. În Bucureşti vor concerta Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers şi Placebo, în timp ce în toată ţara festivalurile sunt la putere. Dacă la mare turiştii se vor bucura... 

Program complet The Mission Dance Weekend 2012

Între 3 şi 4 august pe Plaja Hanul Piraţilor din Năvodari are loc cea de-a 5-a ediţie The Mission Dance Weekend. Armin van Buuren, Parov Stelar Band, Sven Väth şi Chicane sunt doar câţiva dintre artiştii ce vor încânta publicul român prezent la malul mării.  
Pag 1 din 4123...Ultima »Social Media