Sander van Doorn - Concerte Sander van Doorn - iConcert.ro

Home » Sander van Doorn

Sander van Doorn

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Sander van Doorn

DJ-ul Martin Garrix şi Gogol Bordello, pe scena principală de la Sziget Festival 2015

Festivalul Sziget din 10-17 august 2015 începe să îşi contureze un line-up solid. Printre noile nume anunţate se numără Martin Garrix, supranumit cel mai tânăr titan al muzicii dance electronice din lume, Gogol Boredello, The Ting Tings, Passenger, Mariza şi altii.  

Sander Van Doorn la Loca Beach din Costineşti

Vineri, 17 august 2012, începând cu ora 21:00, Sander Van Doorn revine în România şi va mixa la Loca Beach din Costineşti. Alături de el line up-ul va fi completat de Rosario Internullo, DJ Andi şi Raoul Russu.  
17 Aug 2012     ,

Concertele lunii august 2012


Volumul nu scade în boxele festivalurilor şi cluburilor nici în luna august, iar petrecerile se vor ţine lanţ în toată ţara. În Bucureşti vor concerta Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers şi Placebo, în timp ce în toată ţara festivalurile sunt la putere. Dacă la mare turiştii se vor bucura... 

Evenimente electro: unde au vibrat românii în 2011

Muzica electronică a vibrat cluburile şi plajele româneşti şi în 2011. Mii de mâini s-au ridicat în aer pe beat-urile DJ-ilor noştri şi ale DJ-ilor care au trecut graniţa ca să le lase fanilor amintiri.  

POZE: Sander van Doorn la Bucureşti

Vineri, 5 noimbrie 2011, Sander van Doorn a mixat la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul a făcut parte din turneul de promovare al celui mai recent album al lui Sander van Doorn, „Eleve11″. În aceeaşi noapte au mai urcat la butoane Jetro, Radion6 şi Snatt & Vix.  

Program Sander van Doorn la Arenele Romane din Bucureşti

Sander van Doorn va mixa în seara aceasta pe scena de Arenele Romane din Bucureşti în cadrul unui nou eveniment marca Xteria. DJ-ul care ocupă locul 16 în topul realizat de DJ Mag pentru 2011 va perforforma în faţa fanilor din ţara noastră în cadrul turneului de promovare al celui mai recent... 

Concertele lunii noiembrie 2011


Noiembrie pare a aduce în România câteva dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale mondiale. De la Elvis Costello la Jane Birkin, de la Duke Ellington Orchestra la The Manhattan Transfer şi de la Sander van Doorn la gaşca Cadenza Vagabundos scenele din ţara noastră vor vibra pe ritmuri... 

CONCURS: Câştigă invitaţii la Sander van Doorn

Pe 4 noiembrie 2011, Sander van Doorn le promite celor ce vor fi prezenţi la Arenele Romane din Bucureşti o seară de neuitat. Cunoscut pentru prestaţiile sale live pline de energie şi culoare, Sander vine în România pentru a le prezenta fanilor cea mai recentă creaţie a sa, “ELEVE11″.  

Sander van Doorn la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 4 noiembrie 2011, de la ora 22:00, Sander van Doorn mixează la Arenele Romane din Bucureşti, eveniment ce face parte din turneul de promovare al albumului „Eleve11” organizat de Xteria.  
4 Nov 2011     ,

Sander Van Doorn aduce „Dusk Till Doorn” în noiembrie 2011 la Bucureşti

DJ clasat pe locul 12 în topul DJ Mag pentru 2010, Sander van Doorn va prezenta fanilor muzicii electronice din România cel mai nou proiect al său în materie de petreceri. „Dusk Till Doorn„, cea mai recentă creaţie a renumitului DJ va avea loc pe 4 noiembrie 2011 la Arenele Romane... 
    ,
Pag 1 din 212Social Media