Joe Satriani - Concerte Joe Satriani - iConcert.ro

Home » Joe Satriani

Joe Satriani

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Joe Satriani

FOTO: Joe Satriani la Sala Polivalentă din Bucureşti

Chitaristul Joe Satriani a revenit în concert la Bucureşti, pe 12 octombrie 2015, la Sala Polivalentă, în cadrul turneului european „The Shockwave Tour”. Concertul a fost deschis de către Dan Patlansky. Vezi galeria foto de la concertul Joe Satriani la Sala Polivalentă din Bucureşti!  

Concert Joe Satriani la Sala Polivalentă din Bucureşti

Luni, 12 octombrie 2015, de la 19:30, chitaristul Joe Satriani va susţine un nou concert la Bucureşti, la Sala Polivalentă. Concertul din Capitală face parte din turneul european „The Shockwave Tour”.  

Joe Satriani revine în România cu două concerte, la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Chitaristul Joe Satriani revine în România cu două concerte ce fac parte din turneul european „The Shockwave Tour”, pe 12 octombrie 2015, la Sala Polivalentă din Bucureşti, şi pe 13 octombrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.  

RECENZIE: Joe „Satch” Satriani şi concertul de la Sala Palatului – o experienţă de neuitat (POZE)

Joe Satriani a susţinut un concert mult aşteptat pe 20 mai 2013, la Sala Palatului din Bucureşti, aceasta fiind prima dată când chitaristul soseşte în România. Concertul desfăşurat în faţa a peste 4000 de fani a fost organizat de Events, iar în deschidere au cântat Nicu Patoi & Platonic.   

POZE: Joe Satriani la Sala Palatului din Bucureşti

Joe Satriani, unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti la nivel mondial, a susţinut un concert sold out, în premieră pentru România, pe 20 mai 2013, la Sala Palatului din Bucureşti. Seara a fost deschisă de către Nicu Patoi & Platonic Band.Vezi galeria foto de la concert!  

Nicu Patoi & Platonic Band, în deschiderea concertului sold out Joe Satriani

Joe Satriani va concerta în faţa a peste 4000 de fani la Bucureşti pe 10 mai 2013. Concertul pentru care biletele au fost în totalitate vândute, va fi deschis de un grup de muzicieni români extrem de apreciaţi. Este vorba de Nicu Patoi şi Platonic Band care îşi vor promova astfel albumul „Sweet... 

Mai puţin de 100 de bilete rămase pentru concertul Joe Satriani de la Bucureşti

Mai sunt disponibile mai puţin 100 de bilete pentru concertul pe care Joe Satriani îl va susţine pe 20 mai 2013 la Sala Palatului din Bucureşti. Primul concert din România al faimosului chitarist face parte din turneul de promovare al albumului „Unstoppable Momentum”, lansat pe 7 mai.  

Chitarişti celebri pe scenele din România în 2013

Pură întâmplare sau nu, anul 2013 aduce pe meleagurile româneşti o parte din cei mai renumiţi chitarişti ai tuturor timpurilor. Nu este un concurs al celor mai virtuoşi mânuitori ai acestui instrument, ci concerte ale unor nume mari: Joe Satriani, Slash, Roger Waters, Mark Knopfler şi alţii.  

A treia categorie de bilete sold out pentru concertul lui Joe Satriani

O nouă categorie de bilete pentru concertul pe care Joe Satriani îl va susţine la Bucureşti pe 20 mai 2013 a fost epuizată. Este vorba de categoria a III-a, de 160 lei, în acest moment pentru concertul de la Sala Palatului mai fiind disponibile mai puţin de 1000 de bilete.  

O nouă categorie de bilete epuizată pentru Joe Satriani la Bucureşti

După ce biletele de la categoria VIP au fost rapid epuizate, o a două categorie de bilete pentru concertul pe care Joe Satriani îl va susţine la Sala Palatului este sold out. Este vorba de tichetele de 200 lei (de la categoria II) pentru show-ul de pe 20 mai 2013 de la Bucureşti, eveniment ce face... 
12