Jethro Tull - Concerte Jethro Tull - iConcert.ro

Home » Jethro Tull

Jethro Tull

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Jethro Tull

Concertele anului 2017 în România

Dacă 2016 a fost un an plin de concerte pentru România, 2017 nu va fi mai prejos. Noul an de abia a început şi se anunţă plin de muzică live şi de spectacole inedite. Andrea Bocelli, Depeche Mode, Evanescence, Deep Purple şi Tarja Turunen sunt doar câţiva dintre artiştii care au fost confirmaţi... 

Concert Jethro Tull la Sala Palatului din Bucureşti

Marţi, 21 februarie 2017, de la ora 19:00, Jethro Tull revine în România cu un concert la Sala Palatului din Bucureşti.  
21 Feb 2017     ,

Jethro Tull revine în concert la Bucureşti, în februarie 2017

Legendara formaţie de rock Jetro Tull revine în România, împreună cu Ian Anderson, pentru a concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 februarie 2017.  

POZE: Jethro Tull la Sala Palatului din Bucureşti

Jethro Tull a revenit la Bucureşti pe 20 iunie 2014, în cadrul turneului de promovare al albumului „Homo Erraticus”. În frunte cu Ian Anderson, şi al său flaut magic, trupa i-a fermecat pe spectatorii prezenţi la concertul de la Sala Palatului. Vezi galeria foto de la concert!  

Festivalul Internaţional al Educaţiei (FIE) 2014 la Iaşi

În perioada 20-29 iunie 2014, la Iaşi are loc cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE). În cadrul festivalului vor avea loc peste 100 de evenimente culturale, spectacole, expoziţii, parade, dar şi concerte extraordinare marca: Jethro Tull, Eugen Doga, Alexander Rybak,... 
20 Jun - 29 Jun 2014     ,

RECENZIE: Ian Anderson şi flautul fermecat pe ritmurile „best of Jethro Tull” la Bucureşti

Ian Anderson şi colegii săi de scenă au readus pentru o seară magia celor mai cunoscute şi apreciate piese Jethro Tull, în România. Concertul susţinut de artişti la Sala Palatului din Bucureşti a făcut parte din turneul de promovare al celui mai recent album al lor, „Homo Erraticus”.   

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Jethro Tull de la Bucureşti

Jethro Tull va reveni în România pentru un show special din cadrul turneului „Homo Erraticus”. În frunte cu Jan Anderson, legendara trupă va concerta pe scena Sălii Palatului pe 20 iunie 2014. iConcert.ro pune în joc două invitaţii duble la concertul din Bucureşti.  

Concert Jethro Tull la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 20 iunie 2014, de la ora 20:00, legendara trupă Jethro Tull revine în România, împreună cu Jan Anderson, într-un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pentru promovarea noului album, „Homo Erraticus”.  
20 Jun 2014     ,

Concertele lunii iunie 2014

Vara îşi intră în drepturi cu muzică pe toate gusturile. Iunie 2014 aduce în prim plan festivalurile, concerte cu piese pline de amintiri şi show-uri ce vor crea momente memorabile pentru iubitori de muzică de la noi.  

Jethro Tull revine la Bucureşti, în iunie 2014

Trupa britanică Jethro Tull, împreună cu Ian Anderson, va susţine un concert pe 20 iunie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti cu ocazia promovării celui mai recent album, „Homo Erraticus”.  
Pag 1 din 212Social Media