Al Di Meola - Concerte Al Di Meola - iConcert.ro

Home » Al Di Meola

Al Di Meola

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Al Di Meola

Concert Al Di Meola la Opera Română din Cluj-Napoca

Vineri, 14 august 2015, de la ora 20:00, unul din cei mai mari chitarişti ai lumii, Al Di Meola, se întoarce după 4 ani la Cluj-Napoca, pe scena Operei Naţionale Române. Artistul va concerta într-o formulă trio, alături de Peo Alfonsi şi Peter Kaszas, în cadrul turneului mondial Elysium Unplugged... 

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

Al Di Meola revine în concert la Timişoara în noiembrie 2013

Al Di Meola, îndrăgitul chitarist american de jazz, revine în Timişoara, pe scena Filarmonicii Banatul, în data de 6 noiembrie 2013, pentru un spectacol inedit intitulat „Al Di Meola plays Beatles and more”.  

RECENZIE: Primul concert Al di Meola în inima Ardealului

Al di Meola şi World Sinfonia au concertat pentru prima dată în inima Ardealului pe 1 noiembrie 2011. Faimosul chitarist şi-a încântat timp de 90 de minute fanii ce au umplut până la refuz sala Teatrul Naţional din Cluj-Napoca. Concertul a făcut parte dintr-o serie de trei recitaluri ce... 

Concert Al Di Meola la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca

Marţi (1 noiembrie 2011) şi miercuri (2 noiembrie 2011), Al Di Meola va susţine trei concerte la Cluj-Napoca. Faimosul chitarist va concerta pe scena Teatrului Naţional şi în Diesel Club din Cluj-Napoca în cadrul unor evenimente organizate de Diesel Events ce va fi deschis de Trio Zamfirescu.  

Toamna se numără concertele. Vezi care sunt concertele toamnei 2011!

Ultimele luni ale anului 2011 vor fi pline de concerte ale unora dintre cei mai  cunoscuţi şi apreciaţi artişti internaţionali. În Bucureşti sau în ţară, va exista cel puţin un concert dedicat aproape fiecărui gen de muzică.  

Al Di Meola în concert la Cluj-Napoca

Al Di Meola, unul dintre cei mai influenţi chitarişti ai lumii, revine în România, în 1 noiembrie 2011, de data aceasta în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, alături de grupul său New World Sinfonia.  

Concertele lunii iunie 2011

La fel ca şi în 2010, luna iunie este una dintre cele mai aglomerate din punctul de vedere al evenimentelor muzicale. Sting revine în România în cadrul turneului „Symphonicity„. Tiësto şi Alex Gaudino vor mixa la Bucureşti, iar Ali Campbell (UB40) va concerta pentru prima dată... 

Al Di Meola în Timişoara – reprogramat pentru săptămâna viitoare

Concertul pe care Al Di Meola urma sa il sustina la Timisoara, vineri, 13 Mai 2011, este reprogramat pentru saptamana viitoare, in intervalul 19‐23 mai 2011, artistul primind vestea ca tatal sau a decedat in 11 mai 2011, seara. Acesta a parasit Haga chiar inainte de a urca pe scena, pentru a fi prezent... 

Concertul lui Al Di Meola de la Timişoara a fost reprogramat

Concertul pe care chitaristul Al Di Meola trebuia să îl susţină la Timişoara pe 13 mai 2011 a fost reprogramat pentru 6 iunie 2011. Evenimentul se va desfăşoara pe scena Filarmonicii “Banatul” tot de la ora 20:00.  
   
Pag 1 din 3123Social Media