Al Di Meola - Concerte Al Di Meola - iConcert.ro

Home » Al Di Meola

Al Di Meola

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Al Di Meola

Scrisoare deschisă: Al Di Meola şi Dream Theater cântă în aceeaşi seară, pe scene diferite şi cu organizatori diferiţi

German Quality Entertainment, organizatorii concertului Al Di Meola de la Bucureşti, au făcut publică o scrisoare deschisă pe care o redăm integral mai jos: Publicul iubitor de sonorităţi rock şi metal este din nou dezorientat din cauza acestei suprapuneri nefericite, concertul Al Di Meola fiind... 

Concert Al Di Meola la Sala Palatului din Bucureşti

Sâmbătă, 20 mai 2017, de la ora 20:00, celebrul chitarist de jazz-fusion, Al Di Meola susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti.  
20 May 2017     ,

Concertele anului 2017 în România

Dacă 2016 a fost un an plin de concerte pentru România, 2017 nu va fi mai prejos. Noul an de abia a început şi se anunţă plin de muzică live şi de spectacole inedite. Andrea Bocelli, Depeche Mode, Evanescence, Deep Purple şi Tarja Turunen sunt doar câţiva dintre artiştii care au fost confirmaţi... 

Al Di Meola revine cu un nou concert la Bucureşti, în mai 2017

Chitaristul de jazz-fusion, Al Di Meola, revine cu un nou concert în România, pe care îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 mai 2017. Biletele au fost puse în vânzare, iar primele 300 pot fi achiziţionate la un preţ special, informează organizatorii, German Quality Entertainment.  

Concert Al Di Meola la Opera Română din Cluj-Napoca

Vineri, 14 august 2015, de la ora 20:00, unul din cei mai mari chitarişti ai lumii, Al Di Meola, se întoarce după 4 ani la Cluj-Napoca, pe scena Operei Naţionale Române. Artistul va concerta într-o formulă trio, alături de Peo Alfonsi şi Peter Kaszas, în cadrul turneului mondial Elysium Unplugged... 

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

Al Di Meola revine în concert la Timişoara în noiembrie 2013

Al Di Meola, îndrăgitul chitarist american de jazz, revine în Timişoara, pe scena Filarmonicii Banatul, în data de 6 noiembrie 2013, pentru un spectacol inedit intitulat „Al Di Meola plays Beatles and more”.  

RECENZIE: Primul concert Al di Meola în inima Ardealului (FOTO)

Al di Meola şi World Sinfonia au concertat pentru prima dată în inima Ardealului pe 1 noiembrie 2011. Faimosul chitarist şi-a încântat timp de 90 de minute fanii ce au umplut până la refuz sala Teatrul Naţional din Cluj-Napoca. Concertul a făcut parte dintr-o serie de trei recitaluri ce... 

Concert Al Di Meola la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca

Marţi (1 noiembrie 2011) şi miercuri (2 noiembrie 2011), Al Di Meola va susţine trei concerte la Cluj-Napoca. Faimosul chitarist va concerta pe scena Teatrului Naţional şi în Diesel Club din Cluj-Napoca în cadrul unor evenimente organizate de Diesel Events ce va fi deschis de Trio Zamfirescu.  

Toamna se numără concertele. Vezi care sunt concertele toamnei 2011!

Ultimele luni ale anului 2011 vor fi pline de concerte ale unora dintre cei mai  cunoscuţi şi apreciaţi artişti internaţionali. În Bucureşti sau în ţară, va exista cel puţin un concert dedicat aproape fiecărui gen de muzică.  
123Social Media