ACCEPT - Concerte ACCEPT - iConcert.ro

Home » ACCEPT

ACCEPT

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu ACCEPT

Concertele anului 2017 în România

Dacă 2016 a fost un an plin de concerte pentru România, 2017 nu va fi mai prejos. Noul an de abia a început şi se anunţă plin de muzică live şi de spectacole inedite. Andrea Bocelli, Depeche Mode, Evanescence, Deep Purple şi Tarja Turunen sunt doar câţiva dintre artiştii care au fost confirmaţi... 

Concert Sabaton şi Accept la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 11 martie 2017, de la ora 19:00, Sabaton susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Spectacolul face parte din turneul „The Last Tour”, pentru promovarea celui mai recent album, „The Last Stand”. Alături de Sabaton, trupa Accept va urca pe scena Arenelor... 
11 Mar 2017     ,

FOTO: ACCEPT la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa ACCEPT, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internaţionale, a revenit în România la Arenele Romane din Bucureşti, pe 14 decembrie 2015, pentru a promova cel mai recent album „Blind Range”. În deschidere au cântat formaţiile 9.7 Richter şi Arthur. Vezi galeria... 

Concert ACCEPT la Arenele Romane din Bucureşti

Luni, 14 decembrie 2015, de la ora 19:00, ACCEPT, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internaţionale, revin în România la Arenele Romane din Bucureşti, pentru a promova cel mai recent album „Blind Range”. În deschidere vor concerta trupele 9.7 Richter şi Arthur.  
14 Dec 2015     ,

POZE: Kavarna Rock Fest 2013 în Bulgaria

Kavarna Rock Fest din Bulgaria a adus pe scena festivalului, în perioada 1-2 iunie 2013 pe: Accept, Thunder, Aria şi Cherno Feredje, în prima zi şi pe Alisa, Analgin, Deep Purple şi Doro Pesch, în a doua zi. Vezi galeria foto de la festival!  
   

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

Kiss primul headliner confirmat la Hellfest 2013

Pe 29 noiembrie 2012 organizatorii festivalului Hellfest au anunţat primele trupe ce vor concerta în cadrul ediţiei din 2013 a festivalului francez. Kiss, Twisted Sister, Accept, Korn, Stonesour, Bullet For My Valentine, Volbeat, Avantasia vor urca pe scenele festivalului.  
   

RECENZIE: Legendara trupă ACCEPT a încins atmosfera la Bucureşti (POZE)

Trupa germană de heavy metal ACCEPT a urcat duminică, 21 octombrie 2012, pe scena clubului Chaos Venue din Bucureşti. Evenimentul a făcut parte din cadrul turneului de promovare al albumului „Stalingrad” şi a fost organizat de Phoenix Entertainment.  

POZE: ACCEPT la Bucureşti în Chaos Venue

Nemţii de la ACCEPT au susţinut pe 21 octombrie 2012 un concert la Bucureşti, în Chaos Venue. Concertul ACCEPT a făcut parte din turneul de promovare al albumului „Stalingrad”.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Accept din Chaos Venue

Cei de la Accept revin la Bucureşti pe 21 octombrie 2012 în cadrul turneului de promovare al albumului “Stalingrad“. Pionierii metalului german vor concerta în Chaos Venue (fostul Jukebox) la doar doi ani de la concertul din cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival de la Bucureşti.  
Pag 1 din 3123Social Media