Andra şi-a dat întâlnire cu fanii săi la un eveniment meet & greet, organizat la Cărtureşti Carusel din Bucureşti. Timp de două ore, cântăreaţa a dat autografe, s-a fotografiat cu cei prezenţi şi a vorbit despre activitatea sa artistică din ultima perioadă.

Zâmbitoare şi plină de voie bună, Andra s-a întâlnit cu fanii ei într-un cadru mai intim, decât cel din sala de spectacol, în care nu au existat niciun fel de bariere. Artista a semnat sute de albume, a făcut poze, a schimbat impresii cu fiecare în parte şi s-a simţit bine alături de fanii săi.

„Ne «vedem» pe net, ne trimitem pupici virtuali, zâmbim cu smileys… Uite că am reuşit să ne vedem pe bune, să ne pupăm, să ne îmbrăţişăm şi să ne zâmbim în realitate. Întâlnirea cu fanii mei m-a inspirat. Să nu uităm să trăim şi offline, corect?”, a fost mesajul Andrei, după întâlnirea cu fanii

Andra se află într-o perioadă plină de activităţi, dar şi de realizări. Recent, artista a lansat videoclipul pentru „La refren”, care este cel de-al cincilea single extras de pe albumul „Iubirea schimba tot” şi care a depăşit deja două milioane de vizualizări.

Andra se bucură şi de succesul noului său material lansat în luna februarie, în cadrul concertelor de la Sala Palatului. Albumul „Iubirea schimbă tot” conţine 18 piese, iar multe dintre acestea sunt însoţite şi de un videoclip. Mai mult, trei dintre clipurile lansate anul trecut, „Without You”, „Love Can Save It All” şi „Why” au depăşit deja 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, cântăreaţa a colaborat cu foarte mulţi artişti celebri pentru cel mai recent proiect muzical al său, printre care: David Bisbal, Cabron, Dorian şi Freestay.

În acelaşi timp, în ultima vreme, artista a avut o serie de concerte importante, atât în ţară, cât şi în străinătate. După concertele „Iubirea schimbă tot”, Andra a ajuns să cânte în Spania şi în Belgia, pentru fanii ei din Madrid şi din Bruxelles.