Tenorul italian, Alessandro Safina se alătură invitaţilor speciali la concertele pe care marele tenor italian, Andrea Bocelli le va susţine în România, pe 22 iunie 2017, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi pe 25 iunie 2017, la Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Cu o voce limpede, puternică şi senzuală, dar şi cu un timbru impecabil, Alessandro Safina a devenit cunoscut de-a lungul timpului, impresionând prin capacitatea sa de a îmbina cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. Alessandro Safina a cucerit scenele lumii, având privilegiul de a colabora cu numeroşi artişti internaţionali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Steward, Jose Carreras, dar şi cu artiştii români Brio Sonores şi Amadeus.

O nouă surpriză în cadrul concertului va fi un moment artistic de dans, o coregrafie special creată pentru cele două evenimente de către Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formată din Paolo Campigotto şi Alina Petre, care au adunat în palmares numeroase premii, fiind multipli campioni ai României la diverse competiţii, însă şi cu premii importante la campionate de talie internaţională.

Nume sonore ale industriei muzicale, precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo, Elizabeth Sombart, maestrul naiului, îndrăgitul Gheorghe Zamfir şi copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina, vor fi acompaniaţi de artişti ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale Bucureşti şi de cei ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale din Cluj-Napoca, cu o componenţă de peste 70 de instrumentişti şi 60 de corişti.

Pregătirile pentru concertul pe care tenorul Andrea Bocelli îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Capitală încep pe 16 iunie, cu o echipă tehnică formată din peste 500 de oameni.

Bilete Andrea Bocelli la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru concertele pe care Andrea Bocelli le va susţine la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe 22 şi 25 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Bilete Andrea Bocelli la Bucureşti

Categorie Preţ
Categoria VIP 950 lei bilete
Categoria I 750 lei  bilete
Categoria II 550 lei  bilete
Categoria III 450 lei  bilete
Categoria IV 350 lei  bilete
Categoria V 250 lei  bilete

Bilete Andrea Bocelli la Cluj-Napoca

Categorie Preţ
Categoria VIP 675 lei bilete
Categoria I 555 lei bilete
Categoria II 455 lei bilete
Categoria III 355 lei bilete
Categoria IV 255 lei bilete
Categoria V 145 lei bilete

Concertele Andrea Bocelli din România sunt organizate de Quantum Media.