Robbie Williams va susţine un concert pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, mâine, 17 iulie 2015. Până în acest moment nu a fost anunţat programul concertului, tot ce se cunoaşte este faptul că accestul se va face începând cu ora 16:00 şi că în deschiderea show-ului artistului britanic vor concerta Delia şi Lemar.

Robbie Williams va veni în România cu un avion privat joi, 16 iulie, şi va ateriza la terminalul Ţiriac Air din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, la ora 18:10. Fanii nu vor avea acces pe terminalul Ţiriac Air.

Lucrările de amenajare a scenei, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie este pregătită de 300 de membri ai staff-ului artistului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Informaţii şi reguli de acces

Accesul în spaţiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, începând cu ora 16:00, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii sunt rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Organizatorii recomandă publicului să vină din timp la concert, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces sunt situate în Bulevardul Libertăţii, intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc.

Mesajul lui Robbie Williams pentru fanii din România cu două zile înainte de concert!https://youtu.be/tEmCKL3gpG4

Posted by Telekom Romania on Thursday, July 16, 2015

Organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete şi iPad-uri. În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente. La intrare în locaţie, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP. Aceasta oferă o vedere fără obstrucţii şi este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăseste distanţa obişnuită dintre peluza unui stadion normal şi scenă, la un concert pe stadion.

Din cauza zgomotului foarte puternic organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. Accesul copiilor se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia şi doar însoţit de un adult.

Organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Restricţii de circulaţie în zona Pieţei Constituţiei

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, de joi, ora 18:00, până sâmbătă, la ora 08:00, pe bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi bulevardul Naţiunile Unite, şi pe bulevardul Unirii, între bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

big_harta-concert-piata-constitutiei
Restricţii de circulaţie în zona Pieţei Constituţiei

În timpul restricţiilor de trafic pentru organizarea concertului, şoferii pot merge pe rutele ocolitore:

  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Piaţa George Coşbuc – Bd. Regina Maria
  • Str. Izvor – Str. Haşdeu – Splaiul Independenţei
  • Bd. Unirii – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – Str. Haşdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie

Concertul Robbie Williams, transmis gratuit pe internet

Cei care nu pot ajunge la concert pot urmări show-ul lui Robbie Williams, gratuit, prin Telekom TV. 50000 de fani vor avea ocazia să trăiască această experienţă de pe orice ecran, fie că e laptop, PC, tabletă sau smartphone. Cei interesaţi pot să se înscrie până pe 17 iulie, la ora 13:00, în limita celor 50.000 de locuri disponibile. Clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul la televiziunea Dolce Info (poziţia 100 SD sau 440 HD), vineri, începând cu ora 20:00.

Bilete Robbie Williams la Bucureşti

Biletele pentru concertul Robbie Williams din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, de pe 17 iulie 2015, pot fi achiziţionate exclusiv din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Tribuna 1 680.40 lei cumpără bilete
Tribuna 2 680.40 lei cumpără bilete
Diamond Circle 572.40 lei cumpără bilete
Golden Circle 464.40 lei cumpără bilete
Normal Circle 189 lei SOLD OUT
Peluza Parlament 189 lei SOLD OUT

Concertul Robbie Williams de la Bucureşti este organizat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri seară. Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.