Trupa Depeche Mode revine în concert în România şi va susţine un concert duminică, 23 iulie 2017, pe stadionul Cluj Arena. Porţile stadionului se deschid la ora 17:00 pentru posesorii de pachete Early Bird, urmând ca de la ora 17:30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor, informează Emagic, organizatorii evenimentului.

Concertul marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, şi totodată ultimul show din segmentul european al turneului „Global Spirit”, ce promovează cel mai recent album. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să-şi începă concertul în jurul orei 20:45.

Program concert Depeche Mode la Cluj-Napoca

17:00 – acces Early Bird
17:30 – acces general
19:30 – Maya Jane Coles
20:45 – concert Depeche Mode

Ultimele aproximativ 700 de bilete se mai găsesc pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. În ziua evenimentului, în limita disponibilităţii, biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, începând cu ora 10:00.

Reguli de acces şi alte informaţii utile

Pentru evitarea aglomeraţiei la porţile de acces, se recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 17:00. Pentru intrarea în stadion, se recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare sectoarelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, după cum urmează:

Poarta 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
Poarta 5: Golden Circle
Portile 6 şi 7: Tribuna 2
Poarta 8: Peluza 1
Portile 9 şi 10: Gazon
Poarta 11: Peluza 1
Poarta 12: Tribuna 1

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Hartă acces concert Depeche Mode la Cluj-Napoca

Nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

Va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt insoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele va fi interzis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii se vor supune controlului corporal la cererea agenţilor de securitate.

Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Odată iesiţi din zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări. Organizatorii atrag atenţia şi asupra faptului că există multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeaşi zonă.

Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video.

În timpul spectacolului este posibil sa se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional.

În incinta Cluj Arena spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar şi toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, jetoanele vor putea fi răscumparate în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă, până la ora 23:15.

Accesul copiilor la concert

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă parinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia, indiferent de vârstă. Totodată, părinţilor li se recomandă să le asigure copiilor căşti de protecţie. Minorii trebuie sa fie insoţiţi de un adult.

Restricţii rutiere şi parcare

În zona vor fi aplicate şi câteva restricţii de circulaţie:

  • În perioada 17-25 iulie, între orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Str. Uzinei Electrice până la intersecţia cu Str. George Coşbuc, circulaţia va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe Str. George Coşbuc, de la intersecţie cu Str. Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun.

Peste 160 de oameni din echipa locală şi echipa turneului lucrează pentru pregătirea show-ului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane. Scena va avea aproximativ 50 de metri laţime şi alţi 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriaşe pe care vor rula proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

Zona de backstage, care îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei şi echipa lor. Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va avea propia lui cabina. Artistul a optat pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru. Mai mult decât atât, Dave preferă ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete.