Andrea Bocelli, cel mai iubit tenor al lumii, revine în România, pentru a susţine două concerte, pe 22 iunie 2017, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi pe 25 iunie 2017, la Cluj-Napoca. Artistului nu îi este străină ţară noastră, după ce a concertat în Capitală, acum patru ani. Dacă nu aţi ajuns atunci la spectacol, aveţi o şansă dublă acum.

Melodii precum „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei” şi „Nessun Dorma” vor putea fi auzite de publicul român în interpretare live. Pentru a simţi pe deplin mirajul muzicii italiene, Andrea Bocelli va avea ca invitaţi nume sonore: tenorul Alessandro Safina, Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautişti ai lumii, Elizabeth Sombart, o pianistă de origine franceză, dar şi legendarul naist Gheorghe Zamfir.

Program şi reguli de acces

Atât concertul din Bucureşti, cât şi cel de la Cluj-Napoca vor începe la ora 20:00, iar accesul se va face începând de la ora 18:00. Pentru concertul din Capitală, accesul se va face prin cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertăţii, atât intrarea dinspre Parcul Izvor, cât şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

Din respect pentru artişti, dar şi pentru cei prezenţi la spectacol, accesul va fi permis doar până la ora 19:45. După această oră, accesul se va permite doar pe parcursul pauzelor. Neprezentarea la timp în scopul intrarii, nu oferă drept la rambursarea biletului sau prezenţa la o altă reprezentaţie. Biletele achiziţionate permit accesul o singură dată, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să achiziţioneze un nou bilet.

Accesul persoanelor din categoria VIP se va realiza prin aceleaşi puncte de acces, însă vor fi porţi dedicate exclusiv. De asemenea, aceştia vor beneficia de o zona de lounge, unde se vor servi cocktail-uri non-alcoolice şi alte mici „atenţii”.

Accesul copiilor cu vârste de până la 7 ani este gratuit, împreună cu însoţitorul plătitor de bilet, cu condiţia că aceştia să ocupe acelaşi loc cu însoţitorul. Copiii care depăşesc vârstă de 7 ani vor plăti bilet întreg.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc. De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatură foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urmă verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. Organizatorul îşi rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranţă şi confortul celorlalţi.

Bilete Andrea Bocelli la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru concertele pe care tenorul Andrea Bocelli le va susţine la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ Bucureşti Preţ Cluj-Napoca
Categoria VIP 950 lei 675 lei  bilete
Categoria I 750 lei 555 lei  bilete
Categoria II 550 lei 455 lei  bilete
Categoria III 450 lei 355 lei  bilete
Categoria IV 350 lei 255 lei  bilete
Categoria V 250 lei 145 lei  bilete

Concertele Andrea Bocelli din România sunt organizate de Quantum Media.